OVER CONFIANZ

CONFIANZ ACADEMY, het trainingsbureau van Mary-José ter Heegde, is specialist op het gebied van schrijf- en notuleertrainingen. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan de ontwikkeling van hun medewerkers op het gebied van schrijven en notuleren. CONFIANZ ACADEMY onderscheidt zich door de praktische aanpak. Alle trainingen worden afgestemd op de specifieke leervraag van onze opdrachtgevers of cursisten. Voorbeelden uit de dagelijkse praktijk komen terug in het lesprogramma zodat cursisten het geleerde direct in hun werksituatie kunnen toepassen.

Persoonlijk
CONFIANZ ACADEMY werkt niet met standaardprogramma's. De inhoud van elke training stemmen we eerst met u af. Zo bepalen we samen met u welke onderwerpen aan de orde komen, waar we wat uitgebreider bij stil moeten staan en welke onderdelen wellicht enkel opgefrist hoeven te worden. Voorafgaand aan de training ontvangt elke deelnemer bovendien een intakeformulier, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de leerbehoefte.

Professioneel
De trainingen worden gegeven door Mary-José ter Heegde. Zij is didactisch geschoold en heeft jarenlange praktijkervaring met schrijven en notuleren. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heeft zij in 2008 haar eigen trainingsbureau, CONFIANZ ACADEMY, opgericht. Zij heeft zich gespecialiseerd in schrijf- en notuleertrainingen waarbij 'professioneel' en 'praktisch' de kernwaarden vormen. Vanaf de oprichting heeft CONFIANZ ACADEMY vele trainingen verzorgd bij zowel profit- als non-profit-organisaties.

Praktijkgericht
Alle trainingen die CONFIANZ ACADEMY aanbiedt, zijn zeer praktisch van opzet. Theorie wordt afgewisseld met aansprekende oefeningen en met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Zij kunnen eigen werk meenemen om tijdens de training te behandelen. Bij de notuleertrainingen maken we gebruik van vergaderingen op dvd. Alle tips en trucs die de deelnemers hebben geleerd, kunnen dan direct worden getoetst in de praktijk.

 

CONFIANZ ACADEMY staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

 

CONFIANZ ACADEMY

Deltalaan 7
5032 TP Tilburg
Tel: 06 - 38 931 777

Stuur ons een e-mail

MARY-JOSÉ TER HEEGDE Mary-Jose ter Heegde